OST- & VINPROVNINGAR

STANS ROLIGASTE VINPROVNING

Välkommen till stans roligaste vinprovning. Vår provning består av fem sorters ost och vin, och alla får varsitt häfte med kvällens ostar och viner. Vår självutnämnde ostexpert berättar om ostarnas smak och historia, och vår sommelier berättar om dryckens smak- och doftkomposition, dess ursprung och framställningsmetoderna. Under provningen diskuterar vi tillsammans smaker och preferenser och andra frågor som dyker upp.

Provningen börjar kl 18.30, men kom gärna in på ett glas Cava eller ett glas vin från kl 18.

BOKA VINPROVNING

Boka plats på någon av våra provningar genom att antigen ringa oss på 042-14 96 45 eller komma in i butiken. Vi nås lättast mellan kl. 10-17 på telefon. Svarar vi inte har vi fullt upp i butiken och restaurangen. Vi är alltid tillgängliga via info@algrandensost.se

Att tänka på i förväg

Våra ost- och vinprovningar kostar alltid 695 kr per person. Temat sätts alltid efter vinet och du får prova fem viner tillsammans med fem ostar, kex, marmelad, mandlar och choklad.

Det bästa är att ringa till oss för att boka plats. Vi har ingen möjlighet att påminna dig om att du har bokat plats på provningen, så tänk på att det är tre veckors förbetalning som gäller. Har du inte betalt kan din plats gå till någon annan som står i kö. Tre veckors förbetalning gäller även för den som betalar med presentkort.

Om du har siktat in dig på en vinprovning som är fullbokad rekommenderar vi att du ringer till oss och sätter upp dig i kö.

För företag & grupper

För grupper om minst tio kan vi hålla provningar endast för er. Kanske har ni något speciellt att fira, eller en kund på besök? Starta kvällen hos oss med en ost- och vinprovning. Hör av er till oss så bokar vi en kväll som passar!

Ge bort en provning

En ost- och vinprovning på Ålgränden är en perfekt present att ge bort. Boka och betala direkt i butiken eller köp ett presentkort och ge bort. Kom in i butiken eller hör av dig så hjälper vi dig!

VÅRENS VINPROVNINGAR 2024

Vinprovning 695,-
22/2

5 LÄNDER 5 VINER

29/2

FRANKRIKE MED BUBBLOR

7/3

SPANIEN MED ALEX DIEZ

14/3

BUBBLOR VITT & RÖTT

21/3

VÅRENS BÄSTA VINER

28/3

TYSKLAND MED BUBBLOR

4/4

ITALIEN

11/4

SYDAFRIKA BUBBEL, VITT, ROSÉ & RÖTT

18/4

FRANKRIKE MED CHAMPAGNE

25/4

BARA BUBBLOR

2/5

5 LÄNDER 5 VINER

9/5

SPANIEN MED ALEX DIEZ

16/5

ITALIEN MED BUBBLOR

23/5

SOMMARENS VINER MED BUBBLOR

30/5

BUBBLOR MED CHAMPAGNE

6/6

SPANIEN MED BUBBLOR

13/6

GRAND FINAL

VÅRENS CHAMPAGNE DAGAR 2024
26/3

LYXIGA TISDAGAR MED BARA CHAMPAGNE

23/4

LYXIGA TISDAGAR MED BARA CHAMPAGNE

21/5

LYXIGA TISDAGAR MED BARA CHAMPAGNE

Kom in och köp presentkort i butiken

Presentkort gäller 1 år