OM OSS

Vi är en ost- och vinbar, restaurang och delikatessbutik mitt i Helsingborg.

Vi är en ost- och vinbar, restaurang och delikatessbutik mitt i Helsingborg. Vi har ett utbud på mer än 200 fantastiska ostar från hela världen, året om och vår disk är ständigt levande. Förutom vår butik- och restaurangdel har vi sen 2022 tagit över butik bredvid och har nu en loungedel också.

ÅLGRÄNDEN ÄR TILL FÖR ALLA OCH ALLA TILLFÄLLEN

Hos oss kan du ta ett glas vin samtidigt som du handlar ost, du kan avnjuta en god middag i restaurangen och du kan hänga i loungedelen framför den öppna spisen. Varje vecka har vi tapasbuffé på onsdagar och ost- och vinprovning på torsdagar. Varje helg tar vi hem färsk hummer och har en lång vinlista som täcker alla våra världsdelar.

Äntligen kan du boka bord till större sällskap. I vår loungedel har vi plats för upp till 35 personer och självklart går det att abonnera så ni får stället för er själva. Loungedelen har dessutom en öppen sips och en egen bar där vi kan duka upp en buffé till er. Företagskvällar, födelsedagar, privata ost- och vinprovningar. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Vill du boka bord eller kontakta oss? Ring oss på 042-14 96 45 eller mejla på info@algrandensost.se. Vi nås lättast mellan kl. 10-17 på telefon. Svarar vi inte har vi fullt upp i butiken och restauranger. Vi är alltid tillgängliga via mejl info@algrandensost.se

ÅLGRÄNDEN <3 HUNDAR

Vi älskar hundar och tycker att det är en självklarhet att våra fyrbenta familjemedlemmar ska få följa med på restaurang. Ta med din fyrbenta vän nästa gång du besöker oss.

Våra vänner

Kom in och köp presentkort i butiken

Presentkort gäller 1 år